Arkitek on rakennussuunnitteluun, valvontaan ja rakentamiseen erikoistunut rakennustoimisto. Yritys sijaitsee Vaasassa ja toiminta-alueemme on koko Pohjanmaa.

Tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme rakentamista tarjoamalla yksinkertaisia ja kestäviä ratkaisuja. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja näemme asiakkaalle suurena etuna kun voimme olla mukana luonnosvaiheesta valmiiseen tuotteeseen. Tämä tuo turvallisuutta sekä luotettavuutta koko rakennusprojektiin, mikä antaa lisäarvoa asumiseen ja työympäristöön.

Visiomme on olla alamme houkuttelevin työnantaja.

Idea Arkitekista alkoi itää, kun huomasimme monen lähipiirissämme toteavan usein rakentamisen vaikeaksi tai haastavaksi. Kuinka monesti olette esimerkiksi kuulleet sanottavan “ei me voi lähteä nyt pois/matkalle, me rakennamme” ?
Halusimme perustaa yrityksen, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti kaikesta tarvittavasta suunnittelusta alkaen onnistuneen rakennusprojektin toteuttamiseen. Me Arkitekillä haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja projektin etenemiseen sovitusti. Tavoitteemme on, että asiakkaamme voivat ottaa rennosti, kun me huolehdimme projektin toteutuksesta.

Yhteyshenkilöt

Ben Tuomela

Suunnittelu ja valvonta

Rakennusinsinööri (AMK)

ben@arkitek.fi

010 5746 561

Jim Tuomela

Rakennustyöt

Rakennusinsinööri (AMK)

jim@arkitek.fi

010 5746 562

Linda Tuomela

Markkinointi

linda@arkitek.fi